I förrgår styrde vi kosan mot söder och Uluwatu. Vi har lyckats lägga vantarna på ett superfint boende för en billig peng nära havet, FLYT! :D

Efter att vår första eftermiddag här spenderats vid poolkanten gav vi oss ut på middagsjakt och oj vilket ställe vi hittade! Högst upp på en klippa vid havet ovanför flera andra restauranger låg ett fantastiskt fint ställe med kanon god mat och en fantastisk utsikt över vattnet. Under middagen spelade en man med långa dreads och raspig röst Bob Dylans Blowing in the wind tillsammans med stämningsfulla trummor och mysfaktorn var skyhög! När solen försvann bakom horisonten bevittnade vi ännu en otrolig solnedgång och när mörkret lagt sig skimrade vårt bord grönt av reflektionen av ett stearinljus i våra Bintang flaskor. Då och då lystes himlen upp av en blixt men annars var det bara ljuset av fiskebåtar vid horisonten som skilde det svarta havet från himmelen. Ett plan lyfte över våra huvuden och vi kunde inte hjälpa att tänka att om mindre än 3 veckor sitter vi där på väg hem till Sverige.
Musiken höjdes och tempot ökade och de sentimentala tankarna försvann med ett vips. Stämningen var på topp och kvällen avslutades med ett Pool party med massor av härliga människor och duktiga gitarrister.

En riktigt härlig dag med andra ord! :)
Kommentera

Publiceras ej