Australia Zoo

Att hänga med kängurus och gosa med koalor är en av de saker vi sagt att vi ville göra redan när vi kikade på biljetter till Australien. Idag kunde vi checka av det på Australia Zoo och vilken grej det var! Ifrån att vara trötta och sega ifrån bussfärden blev vi super exalterade över att gosa med koalan Jaffa. Resten av dagen rusade vi fram och tillbaka bland kängurus och krokodiler. Vi hade en fantastisk dag och från och med idag kommer en koala permanent stå på önskelistan! :D 

Älskade Australien

Vi börjar förstå att tiden här i Aussie rinner iväg fortare än vad vi trodde. Så vi absorberar allt i vår omgivning och njuter till fullo varje dag.
Byron Bay var som sagt helt underbart, vi älskade allt med staden!
Nu är vibtillbaka i Noosa och imorgon väntar nya äventyr, vi ska nämligen ut på Fraser Island. Det är en tvådagarstur där vi ska åka runt i stora bilar längs stränder och njuta av härligt sällskap ! Vi lovar att slänga upp ett inlägg senare om hur de var.
Nu ska vi ha lite lördagsmys med Pepsi max och riskakor.
Stor kram till alla där hemma!

Vi slänger upp bilder från de senaste dagarna :-)


Byron Bay

Två ord. Vilket ställe! :D Underbart väder, fantastisk atmosfär och härliga människor förgyller våra dagar här. Ni som gillar Urkult skulke älska Byron! Men som vanligt går tiden ruskigt fort när man har roligt så imorrn bär det av igen mot Fraser. Och som vanligt önskar vi att vi hade fler dagar här men vi har så mycket att se och så lite tid...
Sedan, gott folk kan vi meddela att vi träffat en kändis idag, självaste Tommy Franklin :D Youtuba killen å njut av hans moves!